HKScan (FI) (HKSAV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

HKScan (FI) aktie

HKSAV  

HKScan är en livsmedelskoncern. Under koncernen återfinns ett flertal dotterbolag med affärsverksamheten att sälja, marknadsföra och producera köttprodukter av gris, nöt och fågel. Inom koncernen återfinns verksamheten inom hela värdekedjan, från slakt, styckning till förädling och vidareförsäljning. HKScan innehar störst verksamhet inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Turku.

HKScan (FI) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Livsmedel. Bolaget har ett börsvärde på 176 MEUR, en omsättning på 1 772 MEUR och med ett resultat på 2 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien HKScan (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper HKScan (FI) (HKSAV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

HKScan (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern HKSAV. Aktien har ett P/E-tal på 98 och P/S-tal på 0.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

HKScan (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

HKScan (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se HKScan (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter HKScan (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien HKScan (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i HKScan (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om HKScan (FI)

HKScan (FI)

TickerHKSAV
ListaMid Cap
LandFinland
SektorDagligvaror
BranschLivsmedel
Börsvärde176 MEUR
Omsättning1 772 MEUR
Vinst2 MEUR
P/E98
P/S0.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien HKScan (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om HKScan (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter