Aurora Cannabis aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Aurora Cannabis aktie

 

Aurora Cannabis är verksamma inom läkemedelsbranschen. Bolaget är specialiserade inom produktion och distribution av medicinsk cannabis. Verksamheten är diversifierad över alla större segment i värdekedjan, från forskning och utveckling till cannabisuppdrivning och genetikforskning. Bolaget grundades under 2013 och har sitt huvudkontor i Edmonton, Kanada.

Mer om aktien Aurora Cannabis

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Aurora Cannabis aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Aurora Cannabis utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Aurora Cannabis Avanza – se aktiekurs idag

Se Aurora Cannabis senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Aurora Cannabis – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Aurora Cannabis.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Aurora Cannabis.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Aurora Cannabis

Aurora Cannabis

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Aurora Cannabis

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Aurora Cannabis? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter