Brd. Klee (DK) (KLEE B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Brd. Klee (DK) aktie

KLEE B  

Brødrene Klee levererar komponenter och halvfabrikat till industrimarknaden. Produkterna används som komponenter för motorer, pumpar, kontroller och övriga elektronikprodukter. Marknaden består av aktörer inom den industriella sektorn och produkterna säljs under flertalet separata varumärken. Utöver huvudverksamheten erbjuds teknisk support och tillhörande eftermarknadsservice. Bolaget grundades 1944 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Brd. Klee (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 1 505 MDKK, en omsättning på 199 MDKK och med ett resultat på 5 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Brd. Klee (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Brd. Klee (DK) (KLEE B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Brd. Klee (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern KLEE B. Aktien har ett P/E-tal på 315 och P/S-tal på 8.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Brd. Klee (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Brd. Klee (DK) senaste utdelning är 85.1 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Brd. Klee (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Brd. Klee (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Brd. Klee (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Brd. Klee (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Brd. Klee (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Brd. Klee (DK)

Brd. Klee (DK)

TickerKLEE B
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde1 505 MDKK
Omsättning199 MDKK
Vinst5 MDKK
P/E315
P/S8.5
Utdelning85.1 DKK
Direktavkastning2.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Brd. Klee (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Brd. Klee (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter