Lifco (LIFCO B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Lifco aktie

LIFCO B  

Lifco är en finansiell koncern. Bolaget fokuserar på investeringar inom särskilda nischmarknader. En stor del av verksamheten fokuserar på förvärv och utveckling av diverse intressebolag, med fokus på att leverera resultattillväxt och goda kassaflöden på lång sikt. Verksamheten styrs utifrån koncernens självständiga dotterbolag, med störst närvaro inom Europa, Asien och Nordamerika. Huvudkontoret ligger i Enköping.

Lifco tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Investmentbolag. Bolaget har ett börsvärde på 79 488 MSEK, en omsättning på 14 129 MSEK och med ett resultat på 1 748 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Lifco

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Lifco (LIFCO B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Lifco aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern LIFCO B. Aktien har ett P/E-tal på 45.5 och P/S-tal på 5.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Lifco utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Lifco senaste utdelning är 1.2 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Lifco Avanza – se aktiekurs idag

Se Lifco senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Lifco – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Lifco.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Lifco.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Lifco

Lifco

TickerLIFCO B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde79 488 MSEK
Omsättning14 129 MSEK
Vinst1 748 MSEK
P/E45.5
P/S5.7
Utdelning1.2 SEK
Direktavkastning0.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lifco

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lifco? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter