cBrain (DK) (CBRAIN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

cBrain (DK) aktie

CBRAIN  

cBrain är ett IT-bolag specialiserade inom erbjudandet av digitaliseringslösningar. Tekniken baseras på bolagets egenutvecklade F2-system, som används som ett hjälpmedel för att strukturera interna arbetsflöden, kommunikation och som hjälpmedel inom social media. En stor del av tjänsterna återfinns inom den offentliga sektorn. Bolaget grundades 2012 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

cBrain (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 4 160 MDKK, en omsättning på 96 MDKK och med ett resultat på 16 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien cBrain (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper cBrain (DK) (CBRAIN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

cBrain (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern CBRAIN. Aktien har ett P/E-tal på 267.8 och P/S-tal på 34.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

cBrain (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

cBrain (DK) senaste utdelning är 0.1 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

cBrain (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se cBrain (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter cBrain (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien cBrain (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i cBrain (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om cBrain (DK)

cBrain (DK)

TickerCBRAIN
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde4 160 MDKK
Omsättning96 MDKK
Vinst16 MDKK
P/E267.8
P/S34.6
Utdelning0.1 DKK
Direktavkastning0.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien cBrain (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om cBrain (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter