Cessatech (DK) (CESSA) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Cessatech (DK) (CESSA)

Cessatech (DK) aktie

Cessatech är ett danskt bolag verksamma inom läkemedelsbranschen. Bolaget är specialiserade inom forskning och utveckling av smärtstillande nässpray som vidare används för behandling av akuta smärttillstånd hos barn. Utöver huvudverksamheten erbjuds även service och tillhörande kringtjänster. Verksamheten drivs globalt med störst närvaro inom den nordiska marknaden.

Cessatech (DK) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Cessatech (DK). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Cessatech (DK), som verkar inom hälsovårdsektorn och finns på spotlight-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Cessatech (DK)

Cessatech (DK)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerCESSA
ListaSpotlight
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde66 MDKK

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Cessatech (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Cessatech (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter