Consti (FI) (CONSTI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Consti (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

CONSTI  

Consti är ett finskt bolag verksamma inom byggbranschen. Bolaget är specialiserade inom lösningar för renovering, installation, upphandling, samt större omstruktureringsarbeten, från kommersiella lokaler till bostadshus. Verksamhet innehas på global nivå, där störst närvaro innehas inom den nordiska marknaden.

Consti (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Byggnation & Infrastruktur. Bolaget har ett börsvärde på 94 MEUR, en omsättning på 301 MEUR och med ett resultat på 3 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Consti (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Consti (FI) (CONSTI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Consti (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern CONSTI. Aktien har ett P/E-tal på 30.9 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Consti (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Consti (FI) senaste utdelning är 0.4 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Consti (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Consti (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Consti (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Consti (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Consti (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Consti (FI)

Consti (FI)

TickerCONSTI
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschByggnation & Infrastruktur
Börsvärde94 MEUR
Omsättning301 MEUR
Vinst3 MEUR
P/E30.9
P/S0.3
Utdelning0.4 EUR
Direktavkastning3.4%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Consti (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Consti (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter