Diadrom (DIAH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Diadrom aktie

DIAH  

Diadrom Holding är ett konsultbolag verksamma inom diagnostik. Störst specialisering sker mot diagnostik av produkter med inbyggd mjukvara. Produkterna säljs under separata varumärken och innefattar alltifrån managementlösningar, testautomatisering samt diverse tekniska plattformar. Kunderna återfinns vanligen inom industri, säkerhet och publik transport. Bolaget bildades 1999 och har idag sitt huvudkontor i Göteborg.

Diadrom tillhör sektorn Informationsteknik och branschen IT-Konsulter. Bolaget har ett börsvärde på 80 MSEK, en omsättning på 58 MSEK och med ett resultat på 2 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Diadrom

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Diadrom (DIAH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Diadrom aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern DIAH. Aktien har ett P/E-tal på 51.3 och P/S-tal på 1.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Diadrom utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Diadrom Avanza – se aktiekurs idag

Se Diadrom senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Diadrom – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Diadrom.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Diadrom.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Diadrom

Diadrom

TickerDIAH
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschIT-Konsulter
Börsvärde80 MSEK
Omsättning58 MSEK
Vinst2 MSEK
P/E51.3
P/S1.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Diadrom

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Diadrom? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter