Eidesvik Offshore (NO) (EIOF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Eidesvik Offshore (NO) aktie

EIOF  

Eidesvik Offshore är ett norskt rederi. Idag äger och förvaltar bolaget över ett flertal fartyg anpassade för logistik, subsea och seismiska industrin. Sjöfarten hanteras från bolagets huvudkontor och fartygen är i trafik i stora delar av världens regioner. Inom bolaget bedrivs projektutveckling tillsammans med bolagets kunder, där störst kompetens huvudsakligen återfinns inom undervattensoperationer.

Eidesvik Offshore (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 261 MNOK, en omsättning på 682 MNOK och med ett resultat på -124 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Eidesvik Offshore (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Eidesvik Offshore (NO) (EIOF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Eidesvik Offshore (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern EIOF. Aktien har ett P/E-tal på -2.1 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Eidesvik Offshore (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Eidesvik Offshore (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Eidesvik Offshore (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Eidesvik Offshore (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Eidesvik Offshore (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Eidesvik Offshore (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Eidesvik Offshore (NO)

Eidesvik Offshore (NO)

TickerEIOF
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde261 MNOK
Omsättning682 MNOK
Vinst-124 MNOK
P/E-2.1
P/S0.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Eidesvik Offshore (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Eidesvik Offshore (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter