Enorama Pharma (ERMA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Enorama Pharma aktie

ERMA  

Enorama Pharma är ett läkemedelsbolag. Bolagets verksamhet är inriktad mot att producera och utveckla medicinska nikotintuggummi. Produkterna säljs huvudsakligen via Private Label, vilket innebär att återförsäljaren säljer produkten under sitt eget varumärke. Störst marknad återfinns inom Norden men med en andel försäljning som exporteras på global nivå. Huvudkontoret är beläget i Malmö.

Enorama Pharma tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 136 MSEK, en omsättning på 13 MSEK och med ett resultat på -23 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Enorama Pharma

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Enorama Pharma (ERMA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Enorama Pharma aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern ERMA. Aktien har ett P/E-tal på -5.8 och P/S-tal på 26.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Enorama Pharma utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Enorama Pharma Avanza – se aktiekurs idag

Se Enorama Pharma senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Enorama Pharma – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Enorama Pharma.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Enorama Pharma.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Enorama Pharma

Enorama Pharma

TickerERMA
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde136 MSEK
Omsättning13 MSEK
Vinst-23 MSEK
P/E-5.8
P/S26.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Enorama Pharma

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Enorama Pharma? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter