Fodelia (FI) (FODELIA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Fodelia (FI) aktie

FODELIA  

Fodelia drivs som ett holdingbolag med verksamhet inom livsmedelsbranschen. Inom koncernen återfinns ett flertal dotterbolag med vardera affärsinriktning som erbjuder ett utbud av snacks och färdiglagade måltider. Produkterna säljs via flertalet återförsäljare och grossister. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, med kunder inom varierande branscher.

Fodelia (FI) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Livsmedel.

Mer om aktien Fodelia (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fodelia (FI) (FODELIA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fodelia (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern FODELIA. Aktien har ett P/E-tal på 84.9 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fodelia (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fodelia (FI) senaste utdelning är 0.1 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Fodelia (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Fodelia (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fodelia (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fodelia (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Fodelia (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fodelia (FI)

Fodelia (FI)

TickerFODELIA
ListaFirst North
LandFinland
SektorDagligvaror
BranschLivsmedel
Börsvärde53 MEUR
Vinst1 MEUR
P/E84.9
P/S2.3
Utdelning0.1 EUR
Direktavkastning0.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fodelia (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fodelia (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter