Formpipe Software (FPIP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Formpipe Software aktie

FPIP  

FormPipe Software är ett IT-bolag. Bolaget är specialiserade inom utveckling av programvaror inom Enterprise Content Management. Bolagets lösningar används för att strukturera information i företag, myndigheter och organisationer. Produkterna innefattar exempelvis dokumenthantering, diarieföring och avtalshantering. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Formpipe Software tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 1 814 MSEK, en omsättning på 400 MSEK och med ett resultat på 34 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Formpipe Software

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Formpipe Software (FPIP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Formpipe Software aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern FPIP. Aktien har ett P/E-tal på 52.6 och P/S-tal på 4.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Formpipe Software utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Formpipe Software senaste utdelning är 0.7 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Formpipe Software Avanza – se aktiekurs idag

Se Formpipe Software senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Formpipe Software – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Formpipe Software.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Formpipe Software.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Formpipe Software

Formpipe Software

TickerFPIP
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde1 814 MSEK
Omsättning400 MSEK
Vinst34 MSEK
P/E52.6
P/S4.5
Utdelning0.7 SEK
Direktavkastning1.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Formpipe Software

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Formpipe Software? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter