Gaming Corps (GCOR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Gaming Corps aktie

🔔 Skapa bevakning

GCOR  

Gaming Corps är en spelutvecklare. Bolaget utvecklar underhållande spel baserade på ett flertal internationella varumärken. Utvecklingen sker i egen regi, på uppdrag av eller tillsammans med andra spelförläggare inom branschen. Exempel på spel som bolaget tagit fram innefattar The Descendant, Slam Dunk och Truffle Trouble. Bolaget etablerades 2005 och gick tidigare under namnet Red Fly Studio. Huvudkontoret ligger i Uppsala.

Gaming Corps tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 143 MSEK, en omsättning på 11 MSEK och med ett resultat på -19 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Gaming Corps

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Gaming Corps (GCOR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Gaming Corps aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern GCOR. Aktien har ett P/E-tal på -7.5 och P/S-tal på 116.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Gaming Corps utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Gaming Corps Avanza – se aktiekurs idag

Se Gaming Corps senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Gaming Corps – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Gaming Corps.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Gaming Corps.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Gaming Corps

Gaming Corps

TickerGCOR
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde143 MSEK
Omsättning11 MSEK
Vinst-19 MSEK
P/E-7.5
P/S116.2

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Gaming Corps

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Gaming Corps? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter