Goobit Group aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Goobit Group aktie

 

Goobit Group är inriktade mot blockkedjeteknik och kryptovalutor. Via sin plattform BTCX erbjuder bolaget handel i digitala valutor samt övriga tjänster som berör finansiella handelssystem. Bolaget tillhandahåller även tjänster inom kryptoväxling och rådgivning. Kunderna består primärt av privata aktörer och företag verksamma inom Norden. Goobit Group grundades 2012 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Mer om aktien Goobit Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Goobit Group aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Goobit Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Goobit Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Goobit Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Goobit Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Goobit Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Goobit Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Goobit Group

Goobit Group

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Goobit Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Goobit Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter