Itera (NO) (ITERA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Itera (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

ITERA  

Itera är ett norskt IT-konsultbolag. Bolaget tillhandahåller digitala lösningar och onlinetjänster för en rad olika företagskunder. Exempel på bolagets tjänster inkluderar applikationsförvaltning, molnbaserade lösningar, infrastrukturtjänster, systemutveckling, projektledning, samt IT-drift. Bolagets produkter och tjänster används inom ett brett segment av marknader, främst koncentrerat till försvarsindustrin, finans, media och telekom. Bolaget grundades 1999 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Itera (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen IT-Konsulter. Bolaget har ett börsvärde på 1 336 MNOK, en omsättning på 579 MNOK och med ett resultat på 47 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Itera (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Itera (NO) (ITERA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Itera (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern ITERA. Aktien har ett P/E-tal på 28.2 och P/S-tal på 2.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Itera (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Itera (NO) senaste utdelning är 0.3 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Itera (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Itera (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Itera (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Itera (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Itera (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Itera (NO)

Itera (NO)

TickerITERA
ListaOB Match
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschIT-Konsulter
Börsvärde1 336 MNOK
Omsättning579 MNOK
Vinst47 MNOK
P/E28.2
P/S2.1
Utdelning0.3 NOK
Direktavkastning1.5%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Itera (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Itera (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter