Kakel Max (KAKEL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Kakel Max aktie

🔔 Skapa bevakning

KAKEL  

Kakel Max levererar produkter inom kakel och klinker, samt våtrumssystem. Produkterna säljs idag via eget butiksnätverk, huvudlager samt via återförsäljare. Visionen är att vara en ledande aktör på den svenska marknaden samt att utöver kärnverksamheten även erbjuda tillhörande tjänster som rådgivning, utbildning, inredning och design. Bolagets huvudkontor ligger i Östervåla.

Kakel Max tillhör sektorn Industri och branschen Byggmaterial. Bolaget har ett börsvärde på 56 MSEK, en omsättning på 150 MSEK och med ett resultat på 4 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kakel Max

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kakel Max (KAKEL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kakel Max aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern KAKEL. Aktien har ett P/E-tal på 14.6 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kakel Max utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kakel Max Avanza – se aktiekurs idag

Se Kakel Max senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kakel Max – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kakel Max.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Kakel Max.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Kakel Max

Kakel Max

TickerKAKEL
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschByggmaterial
Börsvärde56 MSEK
Omsättning150 MSEK
Vinst4 MSEK
P/E14.6
P/S0.4

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kakel Max

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kakel Max? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter