Konsolidator (DK) (KONSOL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Konsolidator (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

KONSOL  

Konsolidator är ett finansiellt IT-bolag. Bolaget har en egenutvecklad och molnbaserad plattform för rapporterings- konsolideringsprogram.Produkterna är exempelvis inriktade mot budget och prognosarbete, kassaflödesanalyser, valutaomräkningar, samt övriga redovisningsprogram. Programmen används bland små- och medelstora företagskunder på global nivå, huvudsakligen bland ekonomichefer samt inom controller funktionen. Bolaget har sitt huvudkontor i Søborg.

Konsolidator (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 277 MDKK, en omsättning på 5 MDKK och med ett resultat på -20 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Konsolidator (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Konsolidator (DK) (KONSOL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Konsolidator (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern KONSOL. Aktien har ett P/E-tal på -13.8 och P/S-tal på 28.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Konsolidator (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Konsolidator (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Konsolidator (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Konsolidator (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Konsolidator (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Konsolidator (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Konsolidator (DK)

Konsolidator (DK)

TickerKONSOL
ListaFirst North
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde277 MDKK
Omsättning5 MDKK
Vinst-20 MDKK
P/E-13.8
P/S28.4

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Konsolidator (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Konsolidator (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter