SRV Yhtiöt (FI) (SRV1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SRV Yhtiöt (FI) aktie

SRV1V  

SRV Group är en finsk koncern verksamma inom byggindustrin. Störst specialistkompetens återfinns inom projektledning av större byggnadsprojekt mot den kommersiella sektorn. Projekten är i huvudsak inriktade mot utveckling av affärslokaler, bostadshus, samt övriga infrastrukturella projekt. Störst verksamhet återfinns runtom större tillväxtorter i Europa. Bolaget etablerades 1987 och har sitt huvudkontor i Espoo.

SRV Yhtiöt (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Byggnation & Infrastruktur. Bolaget har ett börsvärde på 114 MEUR, en omsättning på 1 047 MEUR och med ett resultat på -13 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SRV Yhtiöt (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SRV Yhtiöt (FI) (SRV1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SRV Yhtiöt (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern SRV1V. Aktien har ett P/E-tal på -9 och P/S-tal på 0.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SRV Yhtiöt (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SRV Yhtiöt (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se SRV Yhtiöt (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SRV Yhtiöt (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SRV Yhtiöt (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i SRV Yhtiöt (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SRV Yhtiöt (FI)

SRV Yhtiöt (FI)

TickerSRV1V
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschByggnation & Infrastruktur
Börsvärde114 MEUR
Omsättning1 047 MEUR
Vinst-13 MEUR
P/E-9
P/S0.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SRV Yhtiöt (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SRV Yhtiöt (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter