Modelon aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Modelon aktie

 

Modelon är verksamma inom IT-branschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av mjukvarubaserade system- och simuleringsprogram. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för delning av modeller under diverse produktutvecklingscyklar. Kunderna består av företagskunder verksamma inom ett flertal sektorer. Utöver huvudverksamheten erbjuds diverse konsultjänster. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Mer om aktien Modelon

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Modelon aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Modelon utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Modelon Avanza – se aktiekurs idag

Se Modelon senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Modelon – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Modelon.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Modelon.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Modelon

Modelon

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Modelon

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Modelon? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter