Momentum Group (MMGR B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Momentum Group aktie

MMGR B  

Momentum Group är ett industribolag. Idag levererar bolaget industriförnödenheter och komponenter till industri-, bygg- och anläggningssektorn. Verksamheten drivs via flertalet affärssegment, där störst marknad återfinns inom den nordiska marknaden. Bolaget kom till via en avknoppning från B & B Tools under 2017 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Momentum Group tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 7 984 MSEK, en omsättning på 6 139 MSEK och med ett resultat på 241 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Momentum Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Momentum Group (MMGR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Momentum Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern MMGR B. Aktien har ett P/E-tal på 33.1 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Momentum Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Momentum Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Momentum Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Momentum Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Momentum Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Momentum Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Momentum Group

Momentum Group

TickerMMGR B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde7 984 MSEK
Omsättning6 139 MSEK
Vinst241 MSEK
P/E33.1
P/S1.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Momentum Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Momentum Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter