MT Hojgaard B (DK) (MTHH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

MT Hojgaard B (DK) aktie

MTHH  

MT Højgaard Holding är verksamma inom byggbranschen. Störst affärsverksamhet återfinns inom erbjudandet av ingenjörstjänster inom projektutveckling av större komplexa fastighetsprojekt. Verksamheten styrs globalt via dotterbolagen MT Højgaard och Højgaard Industri, vars verksamheter är inriktade mot tjänster inom bygg och anläggning respektive produktion av betongsliprar. Huvudkontoret ligger i Søborg.

MT Hojgaard B (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Byggnation & Infrastruktur. Bolaget har ett börsvärde på 1 557 MDKK, en omsättning på 293 MDKK och med ett resultat på 100 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien MT Hojgaard B (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper MT Hojgaard B (DK) (MTHH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

MT Hojgaard B (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern MTHH. Aktien har ett P/E-tal på 15.5 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

MT Hojgaard B (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

MT Hojgaard B (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se MT Hojgaard B (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter MT Hojgaard B (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien MT Hojgaard B (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i MT Hojgaard B (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om MT Hojgaard B (DK)

MT Hojgaard B (DK)

TickerMTHH
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschByggnation & Infrastruktur
Börsvärde1 557 MDKK
Omsättning293 MDKK
Vinst100 MDKK
P/E15.5
P/S0.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien MT Hojgaard B (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om MT Hojgaard B (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter