Navamedic (NO) (NAVA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Navamedic (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

NAVA  

Navamedic är ett norskt läkemedelsbolag. Bolaget licensierar, marknadsför och säljer hälso- och farmaceutiska produkter till sjukhus, forskningsinstitut samt apotek. Största delen av produktportföljen består av renodlade läkemedel, hälsotillskott och hälsoprodukter som används för behandling av ett flertal olika patientbesvär inom dermatologi, urologi samt gynekologi. Verksamhet innehas inom den skandinaviska marknaden. Bolaget etablerades 1999 och har sitt huvudkontor i Lysaker.

Navamedic (NO) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 272 MNOK, en omsättning på 199 MNOK och med ett resultat på -6 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Navamedic (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Navamedic (NO) (NAVA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Navamedic (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern NAVA. Aktien har ett P/E-tal på -46.8 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Navamedic (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Navamedic (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Navamedic (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Navamedic (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Navamedic (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Navamedic (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Navamedic (NO)

Navamedic (NO)

TickerNAVA
ListaOB Match
LandNorge
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde272 MNOK
Omsättning199 MNOK
Vinst-6 MNOK
P/E-46.8
P/S1.1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Navamedic (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Navamedic (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter