Nekkar (NO) (NKR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nekkar (NO) aktie

NKR  

Nekkar är en internationell koncern som levererar lösningar och åtkomstsystem för sjöfart - och offshoresektorn. Bolaget bedriver verksamhet globalt via ett flertal väletablerade dotterbolag, främst lokaliserade inom Europa, USA samt Asien. Förutom att utveckla systemlösningar tillhandahåller även koncernen diverse olika utrustningar inom nämnd sektor, samt tillhörande eftermarknadstjänster. Bolaget grundades ursprungligen 1974 och gick tidigare under namnet TTS Group.

Nekkar (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 995 MNOK, en omsättning på 267 MNOK och med ett resultat på 71 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nekkar (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nekkar (NO) (NKR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nekkar (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern NKR. Aktien har ett P/E-tal på 14 och P/S-tal på 2.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nekkar (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nekkar (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Nekkar (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nekkar (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nekkar (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nekkar (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nekkar (NO)

Nekkar (NO)

TickerNKR
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde995 MNOK
Omsättning267 MNOK
Vinst71 MNOK
P/E14
P/S2.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nekkar (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nekkar (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter