Nordic Flanges (NFGAB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nordic Flanges aktie

NFGAB  

Nordic Flanges Group levererar industriella flänslösningar i rostfritt stål, kolstål, aluminium och titan. Bolaget erbjuder egenproducerade och handlade produkter med kundanpassade logistiklösningar. Koncernen kombinerar i Sverige och Finland egen tillverkning och utveckling med handels- och agenturverksamhet inom utvalda teknikorienterade industrisegment.

Nordic Flanges tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 34 MSEK, en omsättning på 210 MSEK och med ett resultat på -12 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nordic Flanges

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nordic Flanges (NFGAB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nordic Flanges aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern NFGAB. Aktien har ett P/E-tal på -2.8 och P/S-tal på 0.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nordic Flanges utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nordic Flanges Avanza – se aktiekurs idag

Se Nordic Flanges senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nordic Flanges – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nordic Flanges.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nordic Flanges.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nordic Flanges

Nordic Flanges

TickerNFGAB
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde34 MSEK
Omsättning210 MSEK
Vinst-12 MSEK
P/E-2.8
P/S0.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nordic Flanges

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nordic Flanges? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter