Precomp Solutions (PCOM B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Precomp Solutions aktie

🔔 Skapa bevakning

PCOM B  

Precomp Solutions är verksamma inom tillverkningsindustrin. Idag tillverkar bolaget precisionskomponenter som används inom fordons- och verkstadsindustrin. Störst fokus ligger inom finklippning, samt pressning och montering. Produkterna används som slutkomponenter hos bolagets kunderna och kan innefatta både enskilda komponenter till större delsystem. Bolaget gick tidigare under namnet Consilium och har sitt huvudkontor i Ulricehamn.

Precomp Solutions tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 88 MSEK, en omsättning på 171 MSEK och med ett resultat på 7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Precomp Solutions

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Precomp Solutions (PCOM B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Precomp Solutions aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern PCOM B. Aktien har ett P/E-tal på 13.4 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Precomp Solutions utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Precomp Solutions Avanza – se aktiekurs idag

Se Precomp Solutions senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Precomp Solutions – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Precomp Solutions.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Precomp Solutions.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Precomp Solutions

Precomp Solutions

TickerPCOM B
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde88 MSEK
Omsättning171 MSEK
Vinst7 MSEK
P/E13.4
P/S0.5

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Precomp Solutions

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Precomp Solutions? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter