ProfilGruppen (PROF B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

ProfilGruppen aktie

🔔 Skapa bevakning

PROF B  

ProfilGruppen är en industrikoncern. Koncernen marknadsför, utvecklar och tillverkar kundanpassade profiler och komponenter i aluminium. Tjänsterna som erbjuds är huvudsakligen relaterade till konstruktion, strängpressning, ytbehandling och packinstrucktion. Idag är koncernen främst verksamma inom Europa och Nordamerika, där verksamheten styrs med ett flertal dotterbolag med vardera affärsinriktning. Bolagets huvudkontor ligger i Åseda.

ProfilGruppen tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 892 MSEK, en omsättning på 1 580 MSEK och med ett resultat på 92 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ProfilGruppen

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ProfilGruppen (PROF B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ProfilGruppen aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern PROF B. Aktien har ett P/E-tal på 9.7 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ProfilGruppen utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ProfilGruppen Avanza – se aktiekurs idag

Se ProfilGruppen senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ProfilGruppen – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ProfilGruppen.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i ProfilGruppen.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om ProfilGruppen

ProfilGruppen

TickerPROF B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde892 MSEK
Omsättning1 580 MSEK
Vinst92 MSEK
P/E9.7
P/S0.5

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ProfilGruppen

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ProfilGruppen? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter