QBNK (QBNK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

QBNK aktie

QBNK  

QBNK Holding utvecklar molnbaserade produkter och tjänster inom Digital Asset Management (DAM). Störst specialisering sker inom olika systemintegrationer och filhantering, där lösningarna kan användas för att hantera all form av digitalt material inkluderat bilder, filmer, presentationer och logotyper. Kunderna återfinns huvudsakligen bland bolag och myndigheter på global nivå. Bolaget etablerades 2003 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

QBNK tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 105 MSEK, en omsättning på 29 MSEK och med ett resultat på 0 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien QBNK

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper QBNK (QBNK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

QBNK aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern QBNK. Aktien har ett P/E-tal på 726.3 och P/S-tal på 3.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

QBNK utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

QBNK Avanza – se aktiekurs idag

Se QBNK senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter QBNK – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien QBNK.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i QBNK.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om QBNK

QBNK

TickerQBNK
ListaSpotlight
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde105 MSEK
Omsättning29 MSEK
Vinst0 MSEK
P/E726.3
P/S3.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien QBNK

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om QBNK? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter