Raute (FI) (RAUTE) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Raute (FI) (RAUTE)

Raute (FI) aktie

Raute är ett teknikbolag. Idag innehas särskild specialisering inom skogsindustrin, där bolaget erbjuder maskiner och utrustning anpassade för produktionsprocessen, med störst fokus mot plywood och laminat. Utöver tillhandahåller bolaget reservdelar, underhåll och modernisering av utrustning. Verksamhet innehas på global nivå med störst närvaro inom Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets huvudkontor ligger i Nastola.

Raute (FI) Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Raute (FI) går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Raute (FI) är just nu 0.8 EUR per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning3.7%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Raute (FI) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Raute (FI). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Raute (FI), som verkar inom industrisektorn och finns på small cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Raute (FI)

Raute (FI)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerRAUTE
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschIndustrimaskiner
Börsvärde93 MEUR
Omsättning134 MEUR
Vinst-1 MEUR
P/E-102.9
P/S0.8
Utdelning0.8 EUR
Direktavkastning3.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Raute (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Raute (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter