Silkeborg IF (DK) (SIF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Silkeborg IF (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

SIF  

Silkeborg IF Invest bedriver idrottsverksamhet med störst inriktning mot fotboll. Idag drivs verksamhet för herr, dam och juniorer inom alla åldrar. Silkeborg IF Invest har även investerat i kommersiella fastigheter i centrala Silkeborg som rymmer faciliteter som bio, teater och restaurang. Silkeborg IF Invest grundades ursprungligen 1917 och har sitt huvudkontor i Silkeborg.

Silkeborg IF (DK) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Fritid & Sport. Bolaget har ett börsvärde på 150 MDKK, en omsättning på 103 MDKK och med ett resultat på 16 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Silkeborg IF (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Silkeborg IF (DK) (SIF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Silkeborg IF (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern SIF. Aktien har ett P/E-tal på 9.1 och P/S-tal på 1.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Silkeborg IF (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Silkeborg IF (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Silkeborg IF (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Silkeborg IF (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Silkeborg IF (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Silkeborg IF (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Silkeborg IF (DK)

Silkeborg IF (DK)

TickerSIF
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorSällanköpsvaror
BranschFritid & Sport
Börsvärde150 MDKK
Omsättning103 MDKK
Vinst16 MDKK
P/E9.1
P/S1.8

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Silkeborg IF (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Silkeborg IF (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter