SKAKO (DK) (SKAKO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

SKAKO (DK) aktie

SKAKO  

SKAKO är ett industribolag. Idag återfinns affärsinriktningen mot att erbjuda maskiner och vibrationsutrustning till den tunga industrin. Exempel på produkter och tjänster som bolaget levererar inkluderar vibrationsmaskiner vid utfodring samt olika betonglösningar. Verksamhet innehas idag på global nivå. Bolaget grundades 1963 och har sitt huvudkontor i Fåborg.

SKAKO (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Industrimaskiner. Bolaget har ett börsvärde på 200 MDKK, en omsättning på 354 MDKK och med ett resultat på 13 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SKAKO (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SKAKO (DK) (SKAKO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SKAKO (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern SKAKO. Aktien har ett P/E-tal på 15.5 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SKAKO (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SKAKO (DK) senaste utdelning är 3 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

SKAKO (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se SKAKO (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SKAKO (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SKAKO (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i SKAKO (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SKAKO (DK)

SKAKO (DK)

TickerSKAKO
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschIndustrimaskiner
Börsvärde200 MDKK
Omsättning354 MDKK
Vinst13 MDKK
P/E15.5
P/S0.6
Utdelning3 DKK
Direktavkastning4.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SKAKO (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SKAKO (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter