Skåne-möllan (SKMO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Skåne-möllan aktie

🔔 Skapa bevakning

SKMO  

Skåne-Möllan är en mjöl- och spannmålsproducent. Störst specialisering sker mot TTT-produkter vilket innefattar värmebehandling av spannmålen. Kunderna består av både mindre - och stora aktörer inom livsmedelsindustrin men även utav privatpersoner. Försäljning sker både via fysiska butiker samt via bolagets E-handelsbutik. Bolaget grundades 1971 och har sitt huvudkontor i Tågarp utanför Landskrona.

Skåne-möllan tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Livsmedel. Bolaget har ett börsvärde på 594 MSEK, en omsättning på 202 MSEK och med ett resultat på 20 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Skåne-möllan

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Skåne-möllan (SKMO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Skåne-möllan aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SKMO. Aktien har ett P/E-tal på 29.7 och P/S-tal på 2.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Skåne-möllan utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Skåne-möllan senaste utdelning är 12 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Skåne-möllan Avanza – se aktiekurs idag

Se Skåne-möllan senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Skåne-möllan – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Skåne-möllan.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Skåne-möllan.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Skåne-möllan

Skåne-möllan

TickerSKMO
ListaFirst North
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschLivsmedel
Börsvärde594 MSEK
Omsättning202 MSEK
Vinst20 MSEK
P/E29.7
P/S2.9
Utdelning12 SEK
Direktavkastning2.2%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Skåne-möllan

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Skåne-möllan? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter