Skåne-möllan (SKMO) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Skåne-möllan (SKMO)

Skåne-möllan aktie

Skåne-Möllan är en mjöl- och spannmålsproducent. Störst specialisering sker mot TTT-produkter vilket innefattar värmebehandling av spannmålen. Kunderna består av både mindre - och stora aktörer inom livsmedelsindustrin men även utav privatpersoner. Försäljning sker både via fysiska butiker samt via bolagets E-handelsbutik. Bolaget grundades 1971 och har sitt huvudkontor i Tågarp utanför Landskrona.

Skåne-möllan Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Skåne-möllan går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Skåne-möllan är just nu 12 SEK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning2.4%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Skåne-möllan Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Skåne-möllan. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Skåne-möllan, som verkar inom dagligvarorsektorn och finns på first north-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Skåne-möllan

Skåne-möllan

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerSKMO
ListaFirst North
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschLivsmedel
Börsvärde550 MSEK
Omsättning202 MSEK
Vinst20 MSEK
P/E27.1
P/S2.8
Utdelning12 SEK
Direktavkastning2.4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Skåne-möllan

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Skåne-möllan? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter