Solteq (FI) (SOLTEQ) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Solteq (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

SOLTEQ  

Solteq är ett IT-konsultbolag. Bolaget är specialiserade mot ERP - Enterprise Resource Planning. Övriga tjänster som erbjuds är relaterade till ekonomiförvaltning samt lagerhanteringslogistik. Kunderna består av små- och medelstora företagskunder verksamma inom detalj- och hotellbranschen. Idag bedrivs verksamhet på global nivå, främst i Europa, Nordamerika och Asien.

Solteq (FI) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen IT-Konsulter. Bolaget har ett börsvärde på 103 MEUR, en omsättning på 62 MEUR och med ett resultat på 4 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Solteq (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Solteq (FI) (SOLTEQ) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Solteq (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern SOLTEQ. Aktien har ett P/E-tal på 24.7 och P/S-tal på 1.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Solteq (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Solteq (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Solteq (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Solteq (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Solteq (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Solteq (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Solteq (FI)

Solteq (FI)

TickerSOLTEQ
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschIT-Konsulter
Börsvärde103 MEUR
Omsättning62 MEUR
Vinst4 MEUR
P/E24.7
P/S1.6

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Solteq (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Solteq (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter