Tecnotree (FI) (TEM1V) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Tecnotree (FI) (TEM1V)

Tecnotree (FI) aktie

Tecnotree är ett IT-bolag. Bolaget är specialiserade inom utveckling av digitala kommunikationslösningar. Tjänsterna används huvudsakligen bland bolagets små- och medelstora företagskunder och innefattar exempelvis affärsanalys, marknadsföring, samt utveckling av digitala marknadsplatser. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro runtom den nordiska marknaden. Bolagets huvudkontor ligger i Espoo.

Tecnotree (FI) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Tecnotree (FI). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Tecnotree (FI), som verkar inom informationstekniksektorn och finns på small cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Tecnotree (FI)

Tecnotree (FI)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerTEM1V
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde159 MEUR
Omsättning48 MEUR
Vinst12 MEUR
P/E13.1
P/S3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Tecnotree (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Tecnotree (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter