Tecnotree (FI) (TEM1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Tecnotree (FI) aktie

TEM1V  

Tecnotree är ett IT-bolag. Bolaget är specialiserade inom utveckling av digitala kommunikationslösningar. Tjänsterna används huvudsakligen bland bolagets små- och medelstora företagskunder och innefattar exempelvis affärsanalys, marknadsföring, samt utveckling av digitala marknadsplatser. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro runtom den nordiska marknaden. Bolagets huvudkontor ligger i Espoo.

Tecnotree (FI) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 225 MEUR, en omsättning på 48 MEUR och med ett resultat på 14 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Tecnotree (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Tecnotree (FI) (TEM1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Tecnotree (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern TEM1V. Aktien har ett P/E-tal på 16.6 och P/S-tal på 4.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Tecnotree (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Tecnotree (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Tecnotree (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Tecnotree (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Tecnotree (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Tecnotree (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Tecnotree (FI)

Tecnotree (FI)

TickerTEM1V
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde225 MEUR
Omsättning48 MEUR
Vinst14 MEUR
P/E16.6
P/S4.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Tecnotree (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Tecnotree (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter