Unibap (UNIBAP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Unibap aktie

UNIBAP  

Unibap är ett svenskt bolag som utvecklar visuella 3D perceptionslösningar till autonoma system och industrirobotik. Bolaget integrerar hård- och mjukvara som används i systemen för att förbättra den visuella förmågan hos robotar, samt för att möjliggöra maskininlärningsfärdigheter och direkt och mer effektiv styrning. Bolaget har idag sitt huvudkontor i Uppsala.

Unibap tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 284 MSEK, en omsättning på 15 MSEK och med ett resultat på -26 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Unibap

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Unibap (UNIBAP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Unibap aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern UNIBAP. Aktien har ett P/E-tal på -10.9 och P/S-tal på 20.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Unibap utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Unibap Avanza – se aktiekurs idag

Se Unibap senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Unibap – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Unibap.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Unibap.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera