Zesec of Sweden aktie | ZESEC | Aktiekurs, analyser & nyheter
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Zesec of Sweden aktie • ZESEC • Aktiekurs

🤍  Bevaka
Om aktien
NamnZesec of Sweden
StatusNoterad
TickerZESEC
ListaNGM
LandSverige
SektorIndustri
BranschByggmaterial
UtdelningNej
Första handelsdag28 May 2021
Nästa rapport-
Antal ägare Avanza835 st
Antal ägare Nordnet143 st
Ägare hos nätmäklarna
Om bolaget
Zesec är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av digitala lås. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen som en digital plattform för nycklar och lås. Utöver erbjuds även digitala tjänster som används vid överlämningar för bud- och transporter. Kunderna består av både privat- och företagskunder verksamma i ett flertal olika sektorer. Störst verksamhet återfinns inom Sverige.
Dölj beskrivning ▲

Köpa Zesec of Sweden

Analysera Zesec of Sweden

Handla Zesec of Sweden

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan innehåller reklam eller affiliatelänkar.
Start
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Podcasts
PM
Blankning
Analyser

Nyheter om Zesec of Sweden

Oj, här var det tomt just nu.

Visa fler

Tekniska signaler Zesec of Sweden

Bolag i samma branch som Zesec of Sweden

Assa Abloy levererar lås- och dörrlösningar. I området för elektromekaniska säkerhetslösningar har koncernen kompetens inom passerkontroll, identifiering, dörrautomatik och hotellsäkerhet.

Inwido är en tillverkare av smarta och miljöanpassade fönster och dörrar.

FLSmidth & Co. är verksamma inom mineral- och cementindustrin.

Rockwool International är en producent av stenull. Produkten används vanligtvis för isolering och brandskydd.

Balco Group är ett tillverkningsbolag. Bolaget är idag specialiserade mot tillverkning av kundanpassade balkonglösningar.

Chromogenics är verksamma inom glastillverkning. Bolaget utvecklar dynamiska glas vars teknik reglerar ljus och värmeinsläpp i kommersiella fastigheter.

FAQ - Vanliga frågor och svar om Zesec of Sweden

Ska man investera i Zesec of Sweden aktie?

Som alltid när det kommer till investeringar finns det inget givet rätt eller fel, utan det beror helt på vad du är för typ av investerare, om du investerar på lång sikt eller handlar aktivt (trading), vad du har för risktolerans osv. På denna sida vill vi ge dig som är intresserad av att köpa aktier i Zesec of Sweden en bättre möjlighet att lära dig mer om bolaget, följa nyhetsflödet samt tipsa om aktörer som vi själva gillar för att fortsätta analysera och handla aktier i Zesec of Sweden.

Vi understryker att alla investeringar är förenade med risk och att historisk avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning. Gör alltid din egen analys!

Har Zesec of Sweden utdelning och direktavkastning?

Nej, Zesec of Sweden har ingen utdelning.

Utdelningen är en del av företagets vinst som delas ut till dess aktieägare i form av pengar eller ibland även som ytterligare aktier. Det är ett sätt för företaget att dela sin vinst med aktieägarna som ett incitament för att äga deras aktier. Utdelningar är vanligtvis betalda regelbundet, vanligtvis varje kvartal eller årligen.

Zesec of Sweden senaste rapport

Länk till senaste rapporten från Zesec of Sweden: Bokslutskommunike_Q4_2023_Zesec-of-Sweden-AB-publ_v11.pdf - Zesec of Sweden AB (publ) publicerar bokslutskommuniké Q4 2023

Liknande bolag som Zesec of Sweden

Många som är intresserade av Zesec of Sweden titar ofta på andra bolag i samma branch, Byggmaterial. Några av de mest populära bolagen är Assa Abloy från Sverige, Inwido från Sverige och FLSmidth & Co. från Danmark

Zesec of Sweden forum

Var kan jag diskutera Zesec of Sweden och andra aktier jag följer? Sociala nätverk så som Facebook och Twitter är kända för att vara hubbar för aktiediskussioner. Men även handelsplatser så som Avanza och Nordnet har sina egna forum där användare kan diskutera aktier, investeringsstrategier och marknadsnyheter.

Ett vanligt forum för aktier och aktiediskussion är Twitter. Där är det vanligt att man "taggar" bolag man nämner genom att använda ticker och ett dollartecken ($) först. Exempel på diskussioner som rör Zesec of Sweden: Zesec of Sweden forum.

När du har hittat ett aktieforum för Zesec of Sweden som intresserar dig, är det viktigt att vara försiktig med informationen du delar och att göra din egen efterforskning. Inte all information på dessa forum är nödvändigtvis korrekt eller pålitlig, så det är klokt att vara skeptisk och kritisk. Diskussionsforum kan dock vara användbara för att utbyta åsikter och idéer med andra investerare och få insikt i marknaden.

Så här gör du om du vill köpa aktier i Zesec of Sweden via Avanza

I detta exempel belyser vi Avanza, en ledande nätmäklare som vi på Börskollen själva använder, men processen ser likartad ut för andra alternativ. Så här gör du för att köpa aktier:

Steg 1: Öppna ett konto hos en nätmäklare

Att öppna ett konto tar bara någon minut och görs enklast genom att du anger ditt personnummer och genomför en kundkännedom med hjälp av BankID.

Steg 2: Öppna ett Investeringssparkonto (ISK)

När du gått igenom det första steget är det dags att välja den typ av konto där du vill köpa och förvara dina aktier. Ett Investeringssparkonto (ISK) är oftast att rekommendera framför en vanlig aktiedepå, detta då det ger dig en lägre beskattning och är smidigare vid deklaration. Du kan öppna ett ISK hos Avanza när du har loggat in på ditt konto.

Läs mer och öppna ISK hos Avanza

OBS! Om du har tänkt att handla mycket med utländska aktier kan istället en Kapitalförsäkring (KF) vara att föredra. Beskattning och deklaration är även här smidig och påminner om den för ISK.

Läs mer och öppna KF hos Avanza

Steg 3: Sök efter Zesec of Sweden

När du sedan börjar bli redo att köpa dina första aktier kan du enkelt och smidigt söka fram aktien via sökfältet (övre högre hörnet). På aktiesidan finner du även mer information om aktien/bolaget.

Steg 4: Köp aktier i Zesec of Sweden

När du väl har tagit dig så här långt återstår bara att ta en beslut om du vill köpa aktien eller ej. Om du beslutar dig för att det är en bra aktie att köpa, klickar du bara på den blåa köpknappen och anger vilket belopp du vill investera (eller väljer hur många aktier). Säkerställ att allt ser rätt ut (samt se de avgifter som är förenade med köpet) och sedan är det bara att genomföra köpet. Nu har du köpt dina första aktier i Zesec of Sweden!

STÄNG X
Handla aktier i Zesec of Sweden
Vunnit “Sveriges nöjdaste sparare” 14 år i rad
Brett utbud av aktier, fonder och derivat
Bli kund helt gratis – enkel och smidig plattform
Erbjudande: Handla aktier/fonder gratis upp till 50 000 kr

Går Zesec of Sweden aktie att handla på börsen?

Ja, Zesec of Sweden är börsnoterade i Sverige, vilket innebär att deras aktier går att handla på börsen. Här kan du se aktuell aktiekurs för Zesec of Sweden.

Vad har hänt med Zesec of Sweden aktien?

Här är den senaste nyheten där Zesec of Sweden nämns: Zesec of Sweden kallar till extrastämma 2 maj - förvärvet av Avsalt och ny styrelse på agendan.

Här är tre nyheter till som kan förklara vad som hänt med Zesec of Sweden aktien:

Man kan inte alltid härleda en kursreaktion i en aktie till nyheter. Även om nyheter och händelser ofta har en påverkan på en akties pris, finns det flera faktorer och komplexiteter som kan påverka aktiemarknaden. Men i vissa fall kan det ge dig en ledtråd till vad som hänt.

Varför sjunker Zesec of Sweden aktien - är den övervärderad?

Zesec of Sweden kan sjunka i pris av olika skäl, och det är viktigt att förstå att aktiemarknaden är komplex och påverkas av många faktorer. Några vanliga orsaker till varför en aktie kan sjunka i pris är: Negativa nyheter, branschspecifika händelser, ändrat investerarsentiment eller vinsthemtagning m.fl.

Varför stiger Zesec of Sweden aktien - är den undervärderad?

Zesec of Sweden kan stiga i pris av olika skäl, och det beror ofta på positiva faktorer och förväntningar från investerare. Några vanliga orsaker till varför en aktie kan stiga i pris är: Positiva nyheter, ökad efterfrågan, generell marktillväxt eller utdelningar och återköp av aktier m.fl.

Var kan jag investera i Zesec of Sweden aktie?

Det finns en uppsjö av olika alternativ, men vi rekommenderar generellt Sveriges ledande nätmäklare Avanza (som Börskollen själva använder) alternativt Nordnet för den som vill börja handla med aktier i Zesec of Sweden. Hos dessa nätmäklare kan du även se Zesec of Sweden aktiekurs samt hitta ytterligare bra information om bolaget/aktien, som exempelvis omsättning, P/E-tal eller utdelning (och även Avanza forum för diskussion med andra).

Läs mer: Om du är ny till aktiehandel tipsar vi om vår stora guide Aktier för nybörjare.

Om du istället är intresserad av att börja handla mer aktivt med aktien (trading) finns det istället så kallade tradingmäklare som är mer specialiserade på denna typ av aktiehandel. Här kan vi istället tipsa om IG* – välkänt och världsledande inom just trading!

*74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Hur kan jag lära mig mer och analysera Zesec of Sweden?

Du finner väldigt mycket information på denna sida samt även hos nätmäklarna som vi tipsade om ovan. Om du vill analysera bolaget/aktien Zesec of Sweden på en djupare nivå kan vi också tipsa om de ledande analystjänsterna TradingView och Börsdata (tjänster som vi på Börskollen själva använder dagligen). Här finner du lång historik för såväl aktuell aktiekurs som olika nyckeltal som omsättning, vinst, P/E-tal, utdelning etc och kan göra mer avancerad teknisk och fundamental analys för att komma fram till om du vill köpa aktien eller inte.