Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Idag: Dustin, Axkid och TargetEveryone

Dagens analyser och kommentarer från SvD Börsplus hittar du via länkarna nedan. Dustin: Prövar nya vattenIT-försäljaren Dustins förvärv i Holland innebär expansion utanför de trakter där man hittills vunnit sina stora segrar. — Axkid: Är aktien lika säker som produkten?Bilstolsbolaget Axkid har växt rejält senaste åren med allt bättre lönsamhet. Kan det fortsätta utan växtvärk längs vägen är aktien attraktivt värderad för ett konjunkturstabilt litet tillväxtbolag.

Risken är dock hög i småbolag som detta och en del insynsförsäljningar oroar lite. — TargetEveryone: Inte för allaNorska TargetEveryone satsar på att växa kraftigt med fokus på det egna webbaserade marknadsföringsverktyget som används av småföretagare runt om i världen. Aktien kräver tro på ett optimistiskt scenario där antalet kunder och intäkter växer explosionsartat – men frågan är om bolaget kan nå tillräcklig skala för att bära de stora kostnaderna..

Artikeln i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarLäs hela artikeln

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om SpectrumOne

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien SpectrumOne

Mer från SVD Näringsliv

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt