Nyhet

Får

Får du inga pushnotiser från appen?

Detta gäller dig som använder vår app i inloggat läge. Upplever du störningar med att pushnotiser inte dyker upp från Börskollen-appen för dina bevakningar? Vi har under föregående vecka gjort lite underhåll som tyvärr verkar drabbat en del av våra användare, vilket vi ber om ursäkt för. Detta skedde 9 Juni 2021 så om du inte fått några pushnotiser senaste veckan så kan du vara drabbad. Har du fått pushnotiser från vår app efter 9 juni så kan du bortse från detta meddelande.

Detta verkar gälla främst iOS-enheter som har vår app installerad. Men om du upplever liknande på Android så kan även du prova lösningen nedan.

Det du kan gör för att avhjälpa problemet är helt enkelt att logga ut och logga in igen i appen.

Detta gör du lättast genom att gå till Min sida och trycka på Logga ut och sen repeterar du samma för att logga in. Därefter ska allt fungera som vanligt igen.

Upplever du fortf. problem går det bra att kontakta oss här så hjälper vi dig.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt