Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Får

Får du inga pushnotiser från appen?

Detta gäller dig som använder vår app i inloggat läge. Upplever du störningar med att pushnotiser inte dyker upp från Börskollen-appen för dina bevakningar? Vi har under föregående vecka gjort lite underhåll som tyvärr verkar drabbat en del av våra användare, vilket vi ber om ursäkt för. Detta skedde 9 Juni 2021 så om du inte fått några pushnotiser senaste veckan så kan du vara drabbad. Har du fått pushnotiser från vår app efter 9 juni så kan du bortse från detta meddelande.

Detta verkar gälla främst iOS-enheter som har vår app installerad. Men om du upplever liknande på Android så kan även du prova lösningen nedan.

Det du kan gör för att avhjälpa problemet är helt enkelt att logga ut och logga in igen i appen.

Detta gör du lättast genom att gå till Min sida och trycka på Logga ut och sen repeterar du samma för att logga in. Därefter ska allt fungera som vanligt igen.

Upplever du fortf. problem går det bra att kontakta oss här så hjälper vi dig.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.