Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Lista:

Lista: Dagens insynsaffärer - Electrolux-direktör köper 5 600 aktier

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 24 juli finner vi bland annat "Electrolux-direktör köper 5 600 aktier" och "Chefen för smältverken hos Boliden köper aktier för cirka 0,2 miljoner kronor".

Nedan finner du ett urval av de mest uppmärksammade av dagens insynsaffärer.

1. Electrolux-direktör köper 5 600 aktier

Ola Nilsson har ökat innehavet med 5 600 aktier i vitvarubolaget Electrolux där han är chef för Consumer Experience & Product Lines, Executive Vice President.  Den totala köpesumman uppgår till 664 445 kronor med ett genomsnittspris på 118,65 kronor per aktie...

Hela nyheten om Electrolux kan du kan ta del av här.

2. Chefen för smältverken hos Boliden köper aktier för cirka 0,2 miljoner kronor

Daniel Peltonen har den 20 juli köpt 700 aktier i gruvbolaget Boliden där han är chef för området Smältverk. Aktierna köptes till kursen 302,00 kronor per aktie. Köpesumman uppgår till 211 400 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister. Enligt..

Hela nyheten om Boliden kan du kan ta del av här.

3. Husqvarna-direktör säljer aktier för cirka 0,9 miljoner kronor

Leigh Dagberg har den 19 juli sålt 9 386 aktier i skogs- och trädgårdsproduktbolaget Husqvarna där hon är Executive Vice President, People & Organization. Aktierna såldes till kursen 96,50 kronor per aktie. Försäljningsvärdet uppgår till 905 749 kronor. Det..

Hela nyheten om Husqvarna kan du kan ta del av här.

4. Universal Investment flaggar ned i Contextvision

Universal Investment har sålt aktier i norska Contextvision och äger nu 4,95 procent av kapitalet och rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande.  Antalet aktier minskades från 3,91 miljoner till 3,83 miljoner stycken. Transaktionerna genomfördes den 21..

Hela nyheten om ContextVision kan du kan ta del av här.

5. Projektengagemang-chefen köper aktier för nära 0,4 miljoner kronor

Helena Hed har under dagen rapporterat flera insynsaffärer och ökat innehavet med 33 000 aktier i teknikkonsulten Projektengagemang där hon är vd. Den totala köpesumman uppgår till 378 650 kronor med ett genomsnittspris på 11,47 kronor per aktie.  Det framgår..

Hela nyheten om Projektengagemang kan du kan ta del av här.

Lista: Dagens rapporterade insynsaffärer

Nedan listar vi ett urval av dagens inrapporterade insynstransaktioner. På vår sida Insynskollen hämtar vi all rapporterad insynshandel direkt från insynsregistret hos Finansinspektionen. Här kan du enkelt och smidigt söka fram all insynshandel på bolag eller person.

AktieTypAnmälningsskyldigSumma
MuntersAvyttringKlas Forsström7 961 152 SEK
MuntersFörvärvKlas Forsström2 861 917 SEK
HusqvarnaAvyttringLeigh Dagberg905 749 SEK
TH1NGFörvärvWestholm Invest AB750 000 SEK
Q-LineaFörvärvJonas Jarvius459 000 SEK
BiotageAvyttringAnders Wikström333 643 SEK
BiotageTilldelningMagnus Nordstedt333 643 SEK
LindabFörvärvLars Ynner314 000 SEK
BiotageAvyttringAnders Wikström276 296 SEK
KnowITFörvärvFredrik Walde Ekerhovd274 400 SEK
KnowITFörvärvFreeke Holding AS274 400 SEK
BolidenFörvärvDaniel Peltonen211 400 SEK
ProjektengagemangFörvärvHelena Hed171 000 SEK
ProjektengagemangFörvärvHelena Hed132 227 SEK
ADDvise GroupFörvärvSebastian af Robson107 083 SEK
InfreaFörvärvOlov Jonas Olsson105 960 SEK
AAC Clyde SpaceFörvärvRolf Fredrik Hallencreutz105 000 SEK
LL Lucky GamesFörvärvCALVIN ENG KIAT LIM99 800 SEK
MuntersFörvärvGrete Solvang Stoltz98 420 SEK
ProjektengagemangFörvärvHelena Hed70 864 SEK

Ladda ner Börskollens smidiga app och få automatisk pushnotis vid nya insynsaffärer

2000+ betyg på App Store och Google Play
Alla nyheter samlade på ett ställe
Skapa bevakningar av aktier
Pushnotis när något händer
Helt kostnadsfri

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien AAC Clyde Space

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.