Infrea (INFREA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Infrea aktie

INFREA  

Infrea är verksamma inom byggbranschen. Bolaget bedriver verksamhet inom affärsområdena mark och anläggning, AVA (avfall, vatten, avlopp) samt brandskydd. Verksamheten är en industrigrupp som erbjuder produkter och tjänster inom industriservice och infrastruktur. Infrea förvärvar bolag inom nämnd sektor och fokuserar sedan på aktivt ägande samt affärsutveckling. Störst närvaro återfinns på den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Infrea tillhör sektorn Industri och branschen Byggnation & Infrastruktur. Bolaget har ett börsvärde på 579 MSEK, en omsättning på 669 MSEK och med ett resultat på 36 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Infrea

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Infrea (INFREA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Infrea aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern INFREA. Aktien har ett P/E-tal på 16 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Infrea utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Infrea Avanza – se aktiekurs idag

Se Infrea senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Infrea – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Infrea.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Infrea.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Infrea

Infrea

TickerINFREA
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschByggnation & Infrastruktur
Börsvärde579 MSEK
Omsättning669 MSEK
Vinst36 MSEK
P/E16
P/S0.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Infrea

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Infrea? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter