Månadsspara automatiskt i aktier med världsunik tjänst
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Månadsspara automatiskt i aktier med världsunik tjänst

Månadsspara

Med Sigmastocks är det enklare än någonsin att spara i aktier! Många är nog bekanta med automatiskt sparande i fonder, så kallade fondrobotar, men med denna världsunika spartjänst erbjuds nu automatiserat aktiesparande i en portfölj som skräddarsys efter dig och dina preferenser.

Att komma igång är enkelt och tar bara några minuter, sedan sköter sparandet sig själv: från köp till optimering av din eller dina portfölj. Allt till en av marknadens lägsta avgifter med en förvaltningsavgift från 0,35 % när du sparar i aktier.

Fyra fördelar med Sigmastocks

1) Enkelt: Att komma igång är enkelt och tar bara några minuter, sedan sköter sparandet sig själv: från köp till optimering av din eller dina portfölj.

2) Personligt: Skräddarsy ditt sparande och välj de sektorer och bolag som uppfyller dina krav på hållbarhet och etik.

3) Billigt: Bland den lägsta förvaltningsavgiften på marknaden, från 0,35 %, som inkluderar moms, courtage, valutaväxling och ISK.

4) Tryggt: Sigmastocks står under Finansinspektionens tillsyn där både insättningsgarantin och investerarskyddet gäller.

Spara smart med Sigmastocks portföljer

Sigmastocks matematiska modeller går varje dag igenom runt 900 bolag, jämför dem med varandra och sätter ihop en portfölj som passar just dig. Man tar hänsyn till de nyckeltal som forskning, tillsammans med egna tester, visar kan indikera överavkastning över tid.

Bolagens specifika värden vägs även samman med aktiepriser, krav på riskspridning och dina personliga preferenser. Sammantaget skapar Sigmastocks ett sparande som de är otroligt stolta över, och själva använder.

→ Läs mer om deras portföljer

Så här hade din portfölj kunnat se ut

Så här hade din portfölj kunnat se ut idag om du börjat spara med Sigmastocks för 10 år sedan. Med hjälp av börsdata från de senaste 10 åren har Sigmastocks simulerat hur tjänsten hade presterat under samma tidsperiod.

Exemplet visar standardportföljens utveckling vid ett startbelopp på 25 000 kronor och ett månadssparande på 2 000 kronor. Portföljen jämförs med ett sammanviktat index baserat på de marknader som ingår och ett sparkonto utan ränta.

Varför aktier istället för fonder?

En stor skillnad mellan Sigmastocks och andra aktörer är att ditt sparande förvaltas direkt i aktier istället för fonder. Fonder blir lätt en dyr investering, med liten eller ingen möjlighet alls till anpassning efter dina behov och önskemål. Sigmastocks kapar fonden som mellanhand och erbjuder därför ett lägre pris, samtidigt som du får ett personligt, transparent och aktivt sparande med en strävan efter överavkastning.

Det är kostnadsfritt att öppna ett konto för att lära dig mer om tjänsten, testa runt och titta på de olika funktioner som erbjuds – vad har du att förlora?!

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i tjänsten kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Artikeln i sin helhet är inte en annons, men innehåller samarbetslänkar (affiliate) till Sigmastocks. Text och material är hämtat från Sigmastocks.

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.