Affärsvärlden ger ett neutralt råd för noteringsaktuella Polymer Factory
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Affärsvärlden ger ett neutralt råd för noteringsaktuella Polymer Factory

Affärsvärlden

Noteringsaktuella Polymer Factory utvecklar och säljer dendritiska nanomaterial. Kundlistan med namn som Novartis, Sanofi och Illumina imponerar. Det skriver Affärsvärlden i en analys på torsdagen.

Polymer Factory genomför nu en nyintroduktion på Spotlight Stock Market. Tidningen hittar en varningsflagga i erbjudandet inom ramen för sin granskning av nyintroduktioner. Det handlar om lång väntetid, aktien börjar handlas först 27 dagar efter sista anmälningsdag.

"Polymer Factory känns som en seriös och spännande satsning. Ledning och nyckelpersoner äger en hel del aktier. Det är positivt. Kundlistan med tunga namn som Novartis, Sanofi och Illumina imponerar. Samtidigt är bolaget i en tidig fas. Bolaget ömsar nu skinn med ny vd och kommersiellt fokus på sälj. Marknaden för dendritiska nanomaterial är växande men samtidigt svårbedömd för en lekman på området", skriver Affärsvärlden.

"Polymer Factory har fått en flagga för lång väntetid i IPO-guidens granskning. Från sista teckningsdag till första handelsdag den 7 april är det 27 dagar. I dessa virustider kan börsklimatet snabbt ändras på en månad. Bolaget är i en tidig fas och risknivån är som bekant hög. Vi landar i en neutral hållning", sammanfattar tidningen och ger aktien en trea i betyg på den sexgradiga skalan för förhoppningsbolag, vilket ska tolkas som ett neutralt råd.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Polymer Factory

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Polymer Factory

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt