Nyhet

CD

CD Projekt Red har initierat förlikningsdiskussioner med investerare som stämt bolaget

Den polska spelutvecklaren CD Projekt Red, känd för bland annat Witcher-serien, har initierat diskussioner om förlikning med de investerare som stämt bolaget i samband med den misslyckade och hårt kritiserade lanseringen av det buggfyllda spelet Cyberpunk 2077.

Det framgår av en regulatorisk uppdatering som VGC tagit del av.

Enligt uppdateringen har en kalifornisk domstol pausat framskridandet av processen då parterna ingått "förhandlingar avseende en potentiell förlikning".

Det förtydligas att ingen skuld av anklagelserna medges bara för att förhandlingar påbörjats.

Cyberpunk 2077 försenades ett antal gånger för att sedan lanseras vid slutet av 2020 med massor av buggar. I juni, och efter ett antal uppdateringar från utvecklaren, ansågs prestandan av spelet vara "tillfredsställande".

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om CD Projekt

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien CD Projekt

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt