Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

CD

CD Projekt Reds Cyberpunk 2077 återvänder till Playstation Store

Den polska spelutvecklaren CD Projekt Red, känd för bland annat Witcher-serien, ska få publicera sitt omdiskuterade spel Cyberpunk 2077 på plattformen Playstation Store ånyo efter ett nytt beslut från Sony.

Aktieanalytikern Matti Littunen tror emellertid inte att det finns ett särskilt högt uppdämt behov av spelet, och tror att det är svårt att se att mer än 2 miljoner PS4-kopior säljs i år, skriver Bloomberg News.

Littunen lyfter emellertid att det är CD Projekt Reds rykte som verkligen står på spel, inte inkrementell försäljning.

Lanseringen av Cyberpunk 2077 i slutet av 2020 sågs som ett fiasko av många då spelet, trots flera förseningar, var fullt med buggar och problem i koden.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om CD Projekt

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien CD Projekt

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt