Nyhet

Coegin

Coegin Pharma redovisar som förväntat inga intäkter i första kvartalet

Bioteknikbolaget Coegin Pharma redovisar som förväntat inga intäkter i första kvartalet 2021. Förlusten ökade jämfört med samma kvartal i fjol.

Nettoomsättningen uppgick till noll kronor, i likhet med samma kvartal i fjol.

Rörelseresultatet blev -10,1 miljoner kronor (-1,8).

Resultatet före skatt var -10,1 miljoner kronor (-1,9).

Resultatet efter skatt blev -10,1 miljoner kronor (-1,9). Resultat per aktie hamnade på -0,02 kronor (-0,49).

- Vi följer planen och har lämnat in ansökan till danska läkemedelsverket avseende klinisk fas I/II-studie inom aktinisk keratos. Vår förväntning är att kunna starta rekryteringen av patienter under augusti 2021, kunna slutföra studien redan under 2021 och presentera resultaten i början av 2022, kommenterar vd Tore Duvold i delårsrapporten.

Coegin Pharma, MkrQ1-2021Q1-2020
Nettoomsättning0,00,0
Rörelseresultat-10,1-1,8
Resultat före skatt-10,1-1,9
Nettoresultat-10,1-1,9
Resultat per aktie, kronor-0,02-0,49


http://media.finwire.com/media/FWS005FEF7-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Coegin Pharma

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Coegin Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt