Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Doro förvärvar tillgångarna av Helpline

Telekommunikationsbolaget Doro förvärvar tillgångarna av Helpline från housing association Bromford. Doro betalar 1 pund på skuldfri basis för tillgångarna, enligt ett pressmeddelande.

Helpline har tillhandahållit välfärdsteknik till kunder i Tewkesbury och det bredare Gloucestershireområdet i över 25 år. Förvärvet inkluderar kontrakt med cirka 435 privatkunder.

“Vi har arbetat med Bromford i många år och tillhandahållit larmmottagningstjänster åt deras kunder. Vi är glada över att kunna utöka relationen genom att ta över deras Helpline-tjänst samtidigt som vi fortsätter leverera till deras kunder", kommenterar Doros vd Carl-Johan Zetterberg Boudrie.

För räkenskapsåret 2019/20 uppgick Helplines omsättning till cirka 0,9 miljoner kronor.

Förvärvet konsolideras i Doro-koncernen från och med idag och förväntas ha en försumbar effekt på vinst per aktie under 2021 inklusive transaktionskostnaderna.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Doro

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Doro

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.