Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Duearity

Duearity ska noteras på Nasdaq First North

Medicinteknikbolaget Duearity avser noteras på Nasdaq First North och genomför en till 75 procent garanterad nyemission på 24,9 miljoner kronor brutto i samband med noteringen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Duearity utvecklar tekniska lösningar inom tinnitus vilka kan bidra till att behandla och lindra symptomen.

Bolaget har en produkt vid namn Tinearity som utvecklats sedan 2016. Under 2020 genomgick den proof of concept med enligt bolaget mycket goda resultat. Därtill har man en lösning som bygger på artificiell intelligens, Tinearity AI.

Motiven till nyemissionen är förutom erforderlig ägarspridning att få utvecklings- samt expansionskapital för marknadsföring och försäljning inför lanseringen av Tinearity.

Teckningserbjudandet är på 6,3 kronor per aktie, om högst 3 952 380 nyemitterade aktier. Bolaget värderas till cirka 60,1 miljoner kronor före erbjudandet.

Anmälningsperioden inleds i morgon den 13 april och pågår fram till den 27 april. Första handelsdag på First North är beräknad till den 11 maj.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Duearity

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Duearity

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt