Dynamic Code har nu analyserat över en miljon covid-19 PCR-tester (R)
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Dynamic Code har nu analyserat över en miljon covid-19 PCR-tester (R)

Dynamic

(Rättelsen avser att bolaget analyserat en miljon PCR-tester totalt, och inte endast under Q2)

Diagnos- och hälsotestbolaget Dynamic Code har nu analyserat över en miljon covid-19 PCR-tester totalt. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Våra erfarenheter från covid-19 och hela samhällets upplevelse av självprovtagning är viktiga för vårt fortsatta arbete med att digitalisera diagnostiken. Med högre tillgänglighet till säkra tester och möjlighet till diagnostik på distans ser vi enorma möjligheter att effektivisera vården. Vårt arbete går hand i hand med den accelererande digitaliseringen av vården", skriver vd Louise Nylén.

Under kvartalet har bolaget fokuserat på att stärka organisationen, internationalisera bolaget, utveckla kärnaffären och stärka partnerskapen med vårdgivare och apotek. Man nådde även milstolpar i etableringen i UK.

Majoriteten av omsättningen kom fortsatt från affären med Folkhälsomyndigheten, 99,5 miljoner kronor av totalt 114,2 miljoner kronor. Emellertid skriver bolaget att kärnaffären visar fin tillväxt.

"Omsättningen i kärnaffären landade på 14,7 miljoner kronor att jämföra med 6,4 miljoner kronor samma kvartal förra året, vilket är en tillväxt på 130 procent. Den kanal som driver tillväxten för kärnaffären är B2B, vilket inkluderar våra partnerskap med vårdgivare och apotek."

Dynamic Code har under sommaren lämnat handelsplattformen Pepins och förbereder inför en potentiell börsnotering längre fram.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Dynamic Code

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Dynamic Code

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt