Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Flexqubes

Flexqubes försäljning har nått en högre platå - Redeye

Redeye skriver att vagns- och robotteknikbolaget Flexqubes försäljning har nått en högre platå och väljer att höja sitt motiverade värde för bolaget till 76 kronor per aktie (73) i sitt basscenario. Det framgår av en uppdragsanalys.

Under kvartalet signerade bolaget ett avtal om att sälja sex eQart och analyshuset tror att Flexqube är på rätt spår att nå målet om att sälja 40 eQart för helåret. Hittills i år har man sålt 30 stycken.

Redeye skriver även att partnerskapet med Amazon utvecklas enligt plan.

Trots att försäljningen för det tredje kvartalet kom in lägre än väntat uppvisar bolaget en stark orderbok, något som stärker det långsiktiga caset menar Redeye. Även bear- och bull-scenarion höjs till 38 kronor per aktie (32) respektive 127 kronor per aktie (123).

Aktien handlas för tillfället till 90,60 kronor.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Flexqube

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Flexqube

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt