Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Fluoguide fortsätter till sjunde dosnivån med FG001

Forskningsbolaget Fluoguide fortsätter till sjunde dosnivån (36 mg) med Fg001 i den pågående kliniska fas I/II-studien efter fortsatt förbättring av tumörbelysning med ökande doser. Det framgår av ett pressmeddelande.

Data från den sjätte dosen (24 mg) visade en fortsatt förbättring och tydlig belysning av tumörerna hos alla tre patienterna. Dosupptrappningskommittén har därför rekommenderat att starta den sjunde dosnivån, 36 mg.

”Med den senaste dosen på 24 mg FG001 observerade vi också en ytterligare förbättring av tumörbelysningen” säger vd Morten Albrechtsen och fortsätter:

”Baserat på detta fortsätter vi därför till nästa dosnivå på 36 mg för att fastställa den optimala dos som ska användas i den andra delen av den pågående prövningen samt i de kommande viktiga försöken. Endast genom en grundlig dosupptrappning och studie av den optimala dosen kan vi vara säkra på att fullt ut utveckla potentialen för FG001 som ett verktyg för att förbättra canceroperationer".

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om FluoGuide

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien FluoGuide

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt