Gamingbolaget Sozap noteras på Nasdaq First North den 9 juni
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Gamingbolaget Sozap noteras på Nasdaq First North den 9 juni

Gamingbolaget

Spelutvecklaren Sozap släpper i dag detaljer inför sin notering på Nasdaq First North Growth Market. Bolaget ligger bakom Armed Heist som är ett free-to-play shooter-spel som har över 20 miljoner nedladdningar.

I anslutning till noteringen kommer bolaget att genomföra en nyemission om cirka 26,1 miljoner kronor före emissionskostnader. Sozap har erhållit teckningsåtaganden om cirka 21,2 miljoner kronor, vilket motsvarar 81 procent av emissionen.

Teckningsåtaganden har lämnats från bland andra Patrik Bloch, David Wallsten, Alexander Eskilsson, Martin Bauer, Dariush Hosseinian och Knutsson Holdings-sfären.

Erbjudandet genomförs till ett fast pris om 16 kronor per aktie, vilket motsvarar ett totalt marknadsvärde på bolagets aktier om cirka 110,3 miljoner kronor före erbjudandet.

Anmälningsperioden för erbjudandet inleds imorgon den 18 maj och pågår till och med den 31 maj. Första dag för handel på Nasdaq First North förväntas bli den 9 juni.

Finansbolaget Onoterat äger cirka 4,2 procent av aktierna i Sozap.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien eBlitz Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.